У Медведчука знайшли яйця «Фаберже», картини та золото: які коштовності кумів Путіна хочуть арештувати

Правоохоронці під час обшуків у маєтках затриманого нардепа Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко виявили близько 100 картин, антикварні речі, а також мисливську гвинтівку, пістолет BUL, 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки, та яйця “Фаберже”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Усе виявлене майно арештують та передадуть АРМА, пише ТСН

Як повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, обшуки у будинках кумів президента РФ провели 18 квітня на територіє Києва та Київської області.РЕКЛАМАPlay Video

Сума виявленого майна наразі встановлюється.

“Слідчі Головного слідчого управління за оперативного супроводу співробітників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції здійснюють досудове розслідування за фактами протиправних дій посадових осіб товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина народного депутата Віктора Медведчука”, – йдеться у повідомленні.

Офіс Генерального прокурора вже готує клопотання про накладання арешту. Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА.

“Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури”, – повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань.

Також зазначається, що раніше вже були арештовані три квартири, два майнових комплекси, один будинок, офісне приміщення, коштовності, предмети мистецтва та транспортні засоби Медведчука і його дружини.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост