70-річна жінка тиждень їздила автостопом до Бучі, щоб знайти тіло вбитого окупантами сина

Про це пише Бучанська міська рада.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Надії Трубчаніновій знадобився тиждень, щоб віднайти тіло вбитого сина та гідно його поховати…Їздила автостопом у Бучу, щоб знайти тіло сина: історія згорьованої матері

Фотограф видання «AP» Родріго Адб зафільмував поховання сина 70-річної Надії Трубчанінової, якого вбили путінські виродки в Бучі.

Пані Надія не покинула Київщину, яка частково та тимчасово була під окупацією ворога, лише через те, щоб провести свою дитину в останній земний шлях.

Жінка щодня їздила автостопом зі свого села до зруйнованої Бучі в надії знайти сина. І через тиждень вона врешті його знайшла… «Надія витратила більше ніж тиждень, намагаючись повернути сина додому для належного поховання. Похорон пройшов в суботу (16 квітня – ред.)», – пояснює у своєму інстаграм Родріго Адб.

Ми раніше розповідали про відомий знімок Родріго Адба, зроблений під час російсько-української війни – хлопець, який приносить матері на могилу консерви. Ця світлина облетіла чи не увесь світ, а самі мешканці Бучі поділилися спогадами про родину.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост