На росії починають розуміти, що Україні доведеться відшкодовувати завдані збитки

Звісно, про це не говорять масово, а заявляють лише одиниці… найчастіше ті, хто вже опинився під санкціями Заходу і відчув смак безгрошів’я.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Такої думки і російський політичний і громадський діяч, колишній адвокат, блогер Марк Фегін.

Він каже: “Саме населення росії буде працювати на відновлення України. Адже рано чи пізно війна закінчиться і все, що зруйновано, доведеться відновлювати. А зруйновано багато! За різними оцінками рахунок іде на сотні мільярдів доларів. І це все ляже на плечі платників податків росії. Путін вас довів до того, що доведеться відновлювати всю Україну. І це не так: “А ми нічого не будемо! Ха!” Бо ці гроші вже лежать у арештованих резервах, яхтах, віллах, літаках. Це не в росії, а там! Тому росія має знати, що відновлення України буде за ваш саме рахунок! Треба головою думати!”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост