Немає грошей, починають прозрівати? На росії мільярдер засуджує кремль за різанину у Бучі

За ці заяви в росії загрожує 15 років в’язниці!

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Російський мільярдер Олег Тіньков (54) звинуватив російську армію у “різаніні” в Україні. У повідомленні в Instagram у вівторок Тіньков закликав припинити «божевільну війну» проти сусідньої країни.

«90 відсотків росіян проти цієї війни», — написав засновник Тинькофф Банку (найбільшого російського онлайн-банку). Лише меншість підтримувала війну. Але десять відсотків кожної країни — «ідіоти».

Тіньков, який родом із Сибіру, ​​є одним із російських олігархів, які потрапили під санкції Заходу через загарбницьку війну проти України. Як повідомляв діловий журнал «Капітал», через санкції акції його банку «Тінькофф» впали приблизно на 80 відсотків. В результаті Тіньков, який прославився як оператор професійної велосипедної команди, втратив близько 5 мільярдів доларів, пише німецька газета Більд.

Російські генерали тепер зрозуміли, що у них армія – лайно, пише Тіньков. «А яка хороша армія, коли вся решта країни смокче і забруднена кумівством, підступністю та підступністю».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост