Борис Джонсон: вести переговори з путіним – однаково що торгуватися з крокодилом

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон сказав Reuters, що всякі спроби зупинити війну шляхом переговорів з путіним, швидше за все, безглузді, тому що, за його словами, вести переговори з Путіним – це все одно що торгуватися з “крокодилом, який вже вчепився вам у ногу”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Також Джонсон припустив, що путін захоче реальних переговорів з Україною, коли і якщо досягне можливості вести їх з позиції сили, але й тоді він може знову спробувати взяти Київ.

Щодо намірів Зеленського, то, на думку Джонсона, він хоче вигнати російські війська зі сходу України, але можливо погодиться на переговори про Крим.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост