Сьогодні свій 96-й день народження святкує королева Великої Британії Єлизавета ІІ

З цього приводу палац традиційно випустив нове фото монархині. На знімку Її Величність зображена на вулиці на тлі квітучого дерева, одягнена в зелений плащ, а за поводдя вона тримає двох білих поні — Байбека Найтінгейла (ліворуч від неї) та Байбека Кеті (праворуч).

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Знімок було зроблено на території Віндзорського замку минулого місяця, його автор Генрі Даллала. Обидва коні з’являться у захопливому шоу “Святкування платинового ювілею: галоп крізь історію” наступного місяця, а члени королівської родини повинні з’явитися верхи на цій кінній виставі, пише ТСН

Вперше постановка була показана публіці 1943 року, від того часу королева відвідувала всі Королівські Віндзорські кінні виставки.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост