Герої парамедики: Він бачив, як б’ється крізь рану серце маріупольської дівчинки

Він бачив, як б’ється крізь рану серце маріупольської дівчинки

Герої, про яких варто говорити. Серед них – Сергій Чорнобривець, маріупольський парамедик “швидкої допомоги”. Коли почалася війна, він сам прийшов до лікарні та відпрацював 22 доби. Ставив життя пацієнтів понад своє.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Працювали у броніках та касках. Попадали під обстріли, на їхніх очах руйнувалися будинки. Отримували контузію, але все одно їхал рятувати життя.

Найсильніший випадок був з порятунку 7-річної дівчинки.

“До нас під’їхала цивільна обтріляна машина. У ній знаходилася поранена дитина. У неї осколкове поранення, яке пройшло через грудну клітку та вийшло на спині. Там отвір був настільки великий, що видно було як б’ється її серце. Пробило легеню. Це було дуже серйозне поранення, ми швидко надали першу медичну допомогу та госпіталізували до дитячої хірургії МТМО – прямо на операційний стіл”, – згадує Сергій.

Дівчинка вижила, він побачив її через 2 тижні в палаті. Своїм рятівникам маленька пацієнтка передала малюнок на знак подяки, повідомляє Маріупольська міська рада.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост