Горить, як солом’яний бичок: на рахунку 128 бригади ще один знищений російський танк Т-72

Новим відео у соцмережі поділилася 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Мінометна батарея гірсько-штурмового батальйону «Закарпатського легіону» знищила російський танк Т-72, який маневрував біля лісопосадки й готувався відкрити вогонь по наших позиціях. Ціль уражена міною калібру 120 мм.

Щоб влучити в броньовану ціль із міномета на відстані кілька кілометрів, потрібна неабияка майстерність. Після влучення в танку здетонував боєкомплект, від вибуху змістило башту, весь екіпаж загинув. Як показує відео з дрона, танк горить, наче солом’яний бичок.

Це другий поспіль російський Т-72, знищений бійцями 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Учора такий же танк підбили з протитанкового ракетного комплексу «Стугна» з відстані 4,5 кілометрів.

Відео тут

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост