На Закарпатті 39-річна жінка вбила свою новонароджену дитину та викинула на смітник

Як повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан, тіло немовляти виявили на смітнику в одному з населених пунктів Берегівському районі.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

“Наразі відомо, що до вбивства причетна мати дитини. Нею виявилася 39-річна жителька Берегівського району. Жінка приховувала від рідних вагітність та не перебувала на обліку в жодному медзакладі. Коли у неї почалися перейми, вона пішла до господарського приміщення, де і народила хлопчика”, — розповіла речниця Суспільному.

За її словами, жінка заподіяла новонародженому малюку несумісні з життям травми, а потім загорнула тіло дитини до простирадла та віднесла на місцевий смітник.

В поліції відкрили кримінальне провадження. Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 117 ККУ, тобто умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост