The New York Times про 128 бригаду: «Українські воїни б’ються, щоб відкинути наступ росіян»

Про це пише 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Про 128 окрему гірсько-штурмову Закарпатську бригаду пише Нью-Йорк Таймс (The New York Times) – одне з найвпливовіших видань світу.

Кореспонденти NYT працюють у зоні бойових дій, висвітлюють війну України проти російського агресора і днями побували на передовій у одного зі штурмових підрозділів «Закарпатського легіону».

Репортаж про 128 бригаду опублікований учора вночі за північноамериканським східним часом і сьогодні над ранок за київським часом (у нас різниця з Нью-Йорком 7 годин).

Матеріал називається Dug in on the front lines, Ukrainian soldiers fight to repel the Russian onslaught (Окопані на передовій: українські солдати б’ються, щоб відкинути наступ росіян).

Кілька годин стаття висіла на першій сторінці сайту як головна тема.
Її автори дуже відомі журналісти.

Лінсі Аддаріо (Lyncey Addario) – воєнний фотокор, працювала в різних гарячих точках – Афганістані, Іраку, Пакистані, Сирії. Пережила кілька викрадень терористами й бойовиками, бачила смерть колег по журналістиці. За свої роботи удостоєна найвищої журналістської відзнаки – Пулітцерівської премії.

Майкл Швірц (Michael Schwirtz) працював власкором Нью-Йорк Таймс у Росії. За серію своїх матеріалів, які викривають злочинну діяльність російської влади й Путіна (зокрема, в отруєнні опонентів за кордоном), удостоєний Пулітцерівської премії.

До речі, Нью-Йорк Таймс вигравала Пулітцерівську премію більше, ніж будь-яке інше видання в світі. Тому матеріал про «Закарпатський легіон» на її сторінках – це дуже й дуже круто!

Посилання на статтю https://www.nytimes.com/2022/04/22/world/europe/ukraine-front-line-zaporizhzhya.html

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост