Державний секретар США Ентоні Блінкен та Міністр оборони США Ллойд Остін прибули з візитом до України

Про це повідомляє Офіс президента України.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

“Ми цінуємо те, що Сполучені Штати Америки безпрецедентно допомагають Україні. Хочу від себе особисто та від усього українського народу подякувати президенту Байдену за його лідерство в підтримці України, за його особисту чітку позицію. Подякувати усьому американському народу, а також Конгресу за двопалатну та двопартійну підтримку. Ми це бачимо. Ми це відчуваємо”, – наголосив Володимир Зеленський.

На зустрічі сторони обговорили оборонну допомогу, посилення санкцій проти Росії, фінансову підтримку України та гарантії безпеки.

Президент України відзначив, що США вже надали Україні оборонну підтримку на загальну суму 3,4 мільярди доларів і є найбільшим внеском у зміцнення обороноздатності України. Окрему увагу приділили санкційній політиці, що має і надалі посилюватися та стати вагомим елементом впливу на агресора.

“Ми розуміємо, якими мають бути наступні кроки на цьому треку. І розраховуємо на підтримку партнерів”, – підкреслив Володимир Зеленський.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост