росія може застосувати проти захисників “Азовсталі” і мирного населення хімічну зброю

Про це повідомляє у Facebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

“росія не відмовилась від планів застосування хімічної зброї проти українських захисників та мирного населення на “Азовсталі”. Проти людей, які знаходяться на території заводу “Азовсталь” може бути застосована хімічна зброя. Згідно з останніми даними для того, щоб уникнути втрат серед військовослужбовців ЗС рф, може бути здійснено так зване “викурювання” українських захисників та мирного населення з приміщень підприємства”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що для цього російське керівництво планує здійснити бомбово-ракетні удари артилерійськими та авіаційними боєприпасами – носіями бойових отруйних речовин.

“Паралельно російськими підрозділами “військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту” застосовуватимуться аерозолі з хімічною зброєю”- зазначає розвідка.

В повідомленні сказано, що слова президента рф в оприлюдненому ЗМІ відео фрагменті розмови з міністром оборони Шойгу були вирвані із контексту.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост