У Німеччині вимагають виключити Шредера з партії соціал-демократів після заяви про рф

Також пропонується відмовляти в довічному фінансовому забезпеченні, якщо німецький політик отримує кошти від іншої держави.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

Колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера вимагають виключити з Соціал-демократичної партії. Пропозиція надійшла після заяви Шредера про те, що він не шкодує про свою позицію стосовно Російської Федерації.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Deutsche Welle.

Виключити екс-канцлера Німеччини зажадав прем’єр-міністр федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Хендрік Вюст.

Крім того, він зажадав розробити новий регламент, який обмежить фінансове забезпечення екс-канцлерів і колишніх федеральних президентів. Вюст запропонував відмовляти у фінансуванні тим політикам, які отримують кошти від інших держав.

Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц закликав Шредера піти з постів в російських державних енергетичних компаніях.

Нагадаємо, що екс-канцлер з 2017 року займає пост голови наглядової ради директорів державної нафтової компанії “Роснефть”, а також пост голови комітету акціонерів компанії Nord Stream AG і в Nord Stream 2 AG.

Крім того, Шредера висунули до складу ради директорів російського державного концерну “Газпром”. Після цього в Німеччині закликали Шредера відмовитися від офісу і співробітників в Берліні, які довічно надаються коштом платників податків.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост