Чеська кондитерська випікає торт «Слава Україні!». Путіністи дісталися і до неї

Невелика кондитерська Café Dlask, розташована в чеському місті Варнсдорф (Устецький край), почала випікати ананасово-кокосовий торт “Слава Україні!” у синьо-жовтих кольорах українського прапора. Шматок торта коштує всього 50 крон, а всі отримані з продажу гроші йдуть на допомогу Україні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

За місяць у такий смачний спосіб вдалося зібрати та перерахувати на рахунок українського посольства 10500 крон, пише vinegret.cz

На сторінках кондитерської у соцмережах більшість користувачів позитивно зустріли новинку. Але традиційно знайшлись і кілька незадоволених. Один із коментаторів запитав, коли кафе почне пекти торт у кольорах прапора Чехії, а гроші жертвувати чеським дітям?  

«Коли розстрілюватимуть їхніх родичів і бомбитимуть їхні будинки», – відповіли представники кондитерської.

Вони також опублікували скріншот особистого повідомлення від якогось Івана Зузанека – очевидно , прихильника путінського режиму. Чоловік написав: «Десерт а-ля Україна – гидота. Де ви були 8 років? А на автоматичну відповідь чат-бота відреагував так: «Насрат на український торт».

Публікуємо адресу кондитерської, якщо хтось буде проїздом у Варнсдорфі та вирішить зайти на десерт 😊

Адреса: Legií 2185, Varnsdorf (Подивитися на карті )

Сайт: https://cafe.dlask.cz/

Час роботи: щоденно, крім понеділка з 09:00 до 17:00.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост