Армія росії обстріляла фосфорними снарядами Авдіївку — Кириленко

Російські військові двічі вдарили фосфорними снарядами по Авдіївці. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Він додав, що військові РФ обстріляли Авдіївку в районі коксохімічного заводу 26 квітня ввечері, а зранку 27 квітня — центр міста. Внаслідок цих обстрілів у місті зайнялося декілька пожеж, пише Суспільне

Кириленко зазначив, що слідом за другим обстрілом російські військові завдали по Авдіївці авіаудару — поцілили у багатоповерхівку. “Відомо про щонайменше одного пораненого. Крім того, Збройні сили України відбили спробу прориву російських військ на цьому напрямку”, — йдеться в повідомленні очільника Донеччини.

Що відомо

  • На Донеччині 26 квітня загинули 3 мешканці — Кириленко
  • За добу на Донбасі знищено 65 одиниць техніки РФ, з них 9 танків — штаб ООС
  • На Донеччині не припиняються обстріли: російські війська завдали ракетних ударів по Авдіївці
  • Очільник Слов’янська закликає жителів евакуюватись
  • У Донецькій області від початку повномасштабного вторгнення російської армії було пошкоджено понад 60 тисяч приватних й 3 тисячі багатоквартирних будинків

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост