В Україні створюють «Книгу катів» із іменами окупантів

В Україні триває активна робота над «Книгою катів». Це буде велика збірка відомостей про кожного військового злочинця Російської Федерації, який чинив звірства проти нашої країни та мирного населення під час війни.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

«Під час координації Офісу президента спільно з органами досудового розслідування, розвідувальними органами та Мінцифри проводиться щоденна робота з підготовки «Книги катів» — збірника відомостей про кожного військового злочинця Росії, причетного до війни та звірств, які відбувалися та відбуваються на території України. Досліджується, перевіряється та верифікується величезний масив інформації, який згодом буде доступний нашим громадянам та всьому цивілізованому світу», – розповів заступник голови Офісу президента України Андрій Смирнов

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост