Site icon zakarpatpost.net

Рот кремля заявив, що Медведчука не обмінюватимуть на українських військових

пєсков зробив низку заяв щодо України:

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Медведчука не обмінюватимуть на українських військових. “Про це не йдеться”, – заявив пєсков, коментуючи можливості обміну Медведчука на українських військових.

Конкретних домовленостей про залучення ООН та Червоного хреста до евакуації мирних громадян із «Азовсталі» на зустрічі путіна та Гутерреша не було. Нагадаємо, раніше в офісі генсека ООН повідомили, що путін погодився на залучення ООН та МКЧХ до евакуації мирних громадян з “Азовсталі”. Загалом, росія як завжди, збрехала.

пєсков назвав “досить провокаційною” заяву Арестовича про те, що ЗСУ можуть взяти під контроль Придністров’я у разі прохання Молдови

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост

Exit mobile version