Британці хочуть повністю витіснити Росію з України

Міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс сформулювала мету повністю витіснити російські війська з України.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

“Ми будемо діяти швидше і йти далі, щоб витіснити Росію з усієї України”, – наголосила Трасс у промові з політики безпеки в Лондоні в середу ввечері.

За словами коментаторів, це стосується не лише регіонів, які були атаковані з кінця лютого, а й Кримського півострова, анексованого Москвою у 2014 році, і частини Донбасу.

Трасс закликала західних союзників Лондона активізувати свої зусилля і висловився за продовження поставок важкого озброєння, включаючи літаки. Перемога України у цій війні тепер є «стратегічним імперативом» для Заходу.

«Ми показали Росії, що ми готові робити, коли нехтують міжнародними правилами», — сказала консервативний політик. Треба зараз – наприклад, з огляду на Китай – захистити себе від подальшої агресії в майбутньому.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост