Лаптєногі і в Україні залишаються лаптєногими: окупанти на Київщині ходили в капцях із дерева

Під час зачистки Іванківського району Київської області знайшли капці російських окупантів, зроблені власноруч із шматка дерева.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Фото опублікував колишній радник Міністра внутрішніх справ Валерій Поцілуйко, пише ТСН

Не знаю, як підписати це… Знайшли на позиціях лаптєногих асвабідітілєй при зачистці Іванківського району“, – написав він.

Українці посміялися над знахідкою у коментарях та назвали її російським імпортозаміщенням після того, як сотні компаній пішли з ринку через війну.

“Аналоговнєт”, “Це імпортозаміщення))”, “Так це ж Буратіно залишив свої черевички!) Він існує)”, “Дідивоювали. Залишилось від дідів”, “Або коли не було можливості поцупити тапочки в турецькому готелі і довелося робити самому”, 

“Із серії вгадай країну. Як тобі таке Ілон Маск”, “У таких лаптях кац@пи вже по расєї будуть століттями ходити”, – написали в коментарях.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост