Окупанти пошкодили високовольтну лінію Запорізької АЕС

Окупанти пошкодили високовольтну лінію 330 кВ Запорізької атомної електростанції. 

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Для забезпечення стійкої роботи енергосистеми станцію перевели на нижчий рівень потужності. Наразі АЕС забезпечує живлення лише власних потреб.

Про це повідомили в НАЕК “Енергоатом”

НФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ЗАПОРІЗЬКОЇ АЕС

🕗Станом на 28 квітня 2022 року Запорізька АЕС продовжує працювати в енергосистемах України!

🔋Через пошкодження високовольтної лінії 330 кВ у південному регіоні України ЗАЕС для забезпечення стабільної роботи енергосистеми перевели на рівень якості, щоб забезпечити лише живлення власних потреб.

🌱Екологічний, протипожежний та радіаційний стан на території промислового майданчика Запорізької АЕС та в санітарно-захисній зоні – в межах норм.

☢️Радіаційний фон на проммайданчику становить 11 мікрорентген за рік, в санітарно-захисній зоні – 8–12 мкР за рік, що відповідає природному радіаційному фону в місці розташування Запорізької атомної електростанції.

💛💙Запорізька АЕС: БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост