Ворожі ангари з «грузом 200» забиті «битком»: СБУ перехопила розмову окупантів

Українські захисники так нищать російських окупантів, що ворожі ангари з «грузом 200» забиті «битком»

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Російський солдат, який приїхав «асвабаждать», досі не може оговтатись від шоку і ділиться зі своїм другом враженнями від війни.

«Честно сказать, россия конкретно стухает. Там дальше стоят ангары, и трупы русских солдат просто привозят и кидают. Не знают, кто есть кто, не разбирают. Там по 5-6 стопок битком! Прикинь! Просто не знают, кто есть кто», – із жахом розповідає загарбник.

Він не бачить високої мети у своїх діях: «Здесь беспредел идёт! Здесь просто непонятно вообще ничего: за что мы воюем, как мы воюем».

Окупант розповідає про втрати у роті: з 67 військових залишилось лише 10. А дагестанці й чеченці взагалі тікають зі словами, що «це не їхня війна».

І це правда! Загарбникам нічого робити на нашій землі!

А ті, хто думають інакше – поповнюють вже й так повні ангари, повідомляє СБУ

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост