Елітний втікач: один із ексочільників «Газпрому» та «Газпромбанку» приїхав до України і проситься на війну з росією

Втік з Росії, щоби спокутувати кров’ю провину перед Батьківщиною: колишній віце-президент «Газпромбанку» Ігор Волобуєв переїхав до України і хоче зі зброєю в руках захищати землю, де народився.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Ексклюзивно для журналістів ТСН Ігор Волобуєв розповів про внутрішню кухню структур «Газпрому» та таємниці смертей газових королів Росії.

«У 14 році я дав собі обіцянку, що якщо російські танки прийдуть у моє рідне місто, в Охтирку, я піду з ними воювати», – запевняє Волобуєв.

Колишній менеджер «Газпрому» та ексвіце-президент «Газпромбанку» Ігор Волобуєв родом із Сумщини. Він поїхав вчитись до Москви ще за радянських часів і ніколи не був громадянином України. Проте з рідними краями зв’язку не втратив і на вірус рашизму не захворів. Каже, якраз за підтримку Майдану його звільнили з «Газпрому». «Викликав Купріянов, сказав: «Ти не з нами», – згадує він.

Та ще тоді переїхати до України не наважився, натомість пішов працювати до «Газпромбанку». Коли ж росіяни стали рівняти з землею його рідну Охтирку, а його батько місяць жив там у підвалі, каже, вже не зміг терпіти далі, поїхав, щоби воювати за Україну.

Та українці вразили його своєю людяністю: на відміну від росіян, які готові кидати в бій кого завгодно, його не взяли до тероборони, бо погано підготовлений. «Ніхто мене не приймає. Говорять, тебе «як м’ясо кидати?». Здавалося б, одним російським більше, одним менше. Але кажуть, його вб’ють одразу. Розумієте, яка різниця. Моя мрія – залишитися тут назавжди. До перемоги і назавжди. Я готовий жити, де завгодно, займатися, чим завгодно. Навіть, якщо просто мені мітлу дадуть у руки, я вважатиму, що я недаремно сюди приїхав», – переконує  колишній менеджер “Газпрому”.

Він не єдиний, хто звільнився з «Газпромбанку», через війну з Україною, розповідає Волобуєв. У зовні неприступних газпромівських фортецях нині відбуваються дивні речі. 18 квітня у Москві знайшли мертвими всю сім’ю першого віце-президента “Газпромбанку” Владислава Аваєва. За офіційною версією, він застрелив дружину через ревнощі, а потім чомусь і доньку, після чого наклав руки на себе. Його колишній колега у версію про самогубство не вірить. «Він міг відповідати за приватбанкінг – це послуги VIP-клієнтам «Газпромбанку», а це доступ до рахунків. Тобто, він знав, у кого скільки грошей у банку лежить. Це – заткнути рота. Він міг щось знати і хотів розповісти, а йому не дали», – переконує чоловік.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост