Не сплачував кошти за оренду: Хустська окружна прокуратура через суд вимагає повернути землю вартістю 73 млн грн

Хустська окружна прокуратура звернулася до суду з позовом щодо стягнення заборгованості та розірвання договору оренди землі вартістю 73 млн грн. Господарський суд Закарпатської області вже відкрив провадження у справі.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Прокурор пред’явив позов в інтересах держави в особі однієї з громад району до товариства з обмеженою відповідальністю. Йдеться про стягнення понад 220 тис. грн заборгованості та розірвання договору оренди земельної ділянки, площа якої – 15 га. Встановлено, що недобросовісний орендар систематично не платив за користування землею комунальної власності.

Врахувавши вказані обставини, суд виніс ухвалу про відкриття провадження у справі і вже призначив підготовче судове засідання.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост