«Ризики дуже високі»: Зеленський допустив припинення переговорів з росією після звірств окупантів

Президент України Володимир Зеленський заявив, що перемовини з російською стороною, зокрема з президентом РФ Володимиром Путіним, можуть припинитися, якщо держава-агресорка продовжить свої звірства.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Російські окупанти у війні проти України залишають після себе одній й ті ж звірства на різних територіях. 

Про це Зеленський розповів в інтер’ю польським ЗМІ, пише ТСН

“Тільки прямі перемовини (з Путіним – ред.) і прямі домовленості про щось будуть виконуватись. Це моє розуміння цього процесу. Але ризики, що вони повністю закриються – будь-які розмови, вони дуже високі. Саме через ті наслідки, які РФ залишає після себе”, – розповів український президент.

Він зазначив, що російські військові скоюють одній й ті ж звірства на різних територіях України. 

“Таке відчуття, що в них методичка по вбивству і вони однаково діють в тих чи інших територіях, які ми деокуповуємо. Однакові процеси, однакові формати катування, однакові наслідки”, – розповів Зеленський.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост