Зеленський вручив Золоту Зірку Героя України заступнику командира 128 бригади

Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям ЗСУ, яким присвоєно звання Героя України, та членам родин військових, удостоєних цього звання посмертно. Урочиста церемонія відбулася в Білому залі Героїв України в Маріїнському палаці в Києві.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Глава держави наголосив, що для нього – велика честь ушанувати героїв, які є в нашій історії та завжди залишаються в нашій пам’яті. Адже вони виборюють для нас життя і свободу, можливість для мільйонів українців бути зі своїми рідними у своєму домі. «Ми будемо завжди вдячні всім, хто став на захист нашої держави в цій війні, розв’язаній Росією. І завжди будемо пам’ятати кожного й кожну, хто віддав життя за Україну й за кожного з нас», – зазначив Володимир Зеленський. «Росія сподівалася, що ми не вистоїмо й п’яти днів. Але завдяки героям, які є сьогодні тут і є серед нас, завдяки нашій єдності та прагненню жити вільно ми боремося», – сказав він. Володимир Зеленський заявив, що Україна битиме окупантів, поки не звільнить свою землю і своїх людей. Глава держави подякував усім, хто зараз перебуває на фронті, хто на своєму місці робить усе, щоб Україна перемогла. «І Україна обов’язково переможе», – переконаний він. Серед відзначених найвищою нагородою – і заступник комбрига «Закарпатського легіону» Денис Чаюк. Звання Героя України присвоєно полковнику Чаюку Денису Валентиновичу, заступнику командира 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост