На Закарпатті по 4 тисячі євро чоловіків переправляли через кордон до Європи

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура

Переправлення «ухилянтів» через кордон за 4000 євро – на Рахівщині затримали двох місцевих жителів

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури викрито двох закарпатців при спробі незаконного переправлення через державний кордон чоловіка призовного віку (ч. 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, жителі Рахівщини організували схему нелегальної міграції осіб через держкордон в обхід пунктів пропуску. Вчора близько опівночі осіб затримали на околицях с. Ділове. Вони саме перевозили жителя Сумської області до прикордонних територій. Чоловік був одягнений у гідрокостюм і мав на меті вплав потрапити до Румунії. Ціна за таке незаконне переправлення становила 4000 євро з особи.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим чоловікам про підозру та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Заходи із викриття протиправної діяльності проведені спільно із Управлінням СБУ в Закарпатській області, слідчими Рахівського райвідділу поліції та співробітниками Держприкордонслужби.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост