Активіст Приходько заявив, що мітинг жінок біля військкомату у Хусті організував нардеп Лунченко

Акцію протесту 29 квітня під військкоматом у місті Хусті Закарпатської області організував народний депутат із групи «Довіра» Валерій Лунченко, заявив у своєму Facebook політолог, громадський діяч Назар Приходько.

ПОРАДИ – корисна газета для всієї родини

«Поки ми всі зосереджені на новинах із фронту, переживаємо, щодня відчуваємо весь спектр емоцій – у глибокому тилу своя «заруба»: у Хусті на Закарпатті відбувся мітинг жінок, які ледь не штурмували військкомат, протестуючи проти відправки чоловіків на фронт. Хвилювання жінок можна було б зрозуміти – всі хвилюються, якби не одне, але суттєве але: весь цей мітинг знімали на відео, яке розлетілося багатьма новинними агенціями, в тому числі російськими, що не могло не викликати певних питань», – написав Приходько.

Він заявив, що ситуацію використовуватимуть у своїх цілях російські пропагандисти, щоб показати, що в Україні нібито є проблеми з мобілізацією на фронт, пише видання ГОРДОН.

«Як з’ясувалося, мітинг був детально зорганізованим і спланованим людьми відомого нардепа-мажоритарника Валерія Лунченка, друзі якого записалися у ТрО Хуста. Знову «кумівство» та «рєшалово»… Та проблема навіть не в цьому, а в картинці, яку тепер мають російські пропагандони. Вгадайте, як вони її використають? Як подадуть? Що мешканці заходу України «не хочуть» їхати і захищати схід? Треба думати, перш ніж пробувати протиставити особисті інтереси національній безпеці України. Не знаю, який толк буде на фронті від Лунченка, та на подібні провокації реакція має бути відповідна. «Клин клином», як то кажуть», – підсумував активіст.

Контекст: Мітинг у Хусті, на якому жінки виступили проти відправлення їхніх чоловіків із територіальної оборони у зону бойових дій, відбувся 29 квітня.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост