“Жодна країна Альянсу не має такого війська”: Данілов заявив про місце України в НАТО та наслідки війни для Угорщини

Чи потрібно Україні стояти в дверях Альянсу?

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, чи варто Україні наполягати щодо вступу до НАТО.

2 травня під час телемарафону Данілов сказав, що своїми діями протягом двох місяців Україна довела право на місце в Альянсі, пише ТСН

“Нам не потрібно стояти ні в яких придбанниках, чи поблизу якихось дверей. Своїми діями протягом двох місяців ми довели, що нас мають взяти до НАТО. Тому що такого війська, відданості, таких дій, що здійснюють наші військові, не має жодна країна. Жодна країна Альянсу не має такого війська, що маємо ми”, – заявив Данілов.

Щодо питання часу долучення України до НАТО, Данілов сказав, що, на превеликий жаль, останнім часом не всі країни відповідають принципам розбудови цієї інституції.

“Наприклад, Угорщина, що заявляє свою співпрацю з РФ та була попереджена заздалегідь Путіним про напад на нашу країну. Ви бачили її позицію. Вона чомусь вважала, що може забрати частину своєї території. Цього не буде ніколи. Перемога буде за нами. А ця країна, що так себе поводила… побачимо, які наслідки будуть для цієї країни по ітогам війни”, – заявив Данілов.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост