Закарпатець посварився з сусідом через огорожу і мало його не вбив

За погодження прокурора Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України) повідомлено жителя с. Поляна. Йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 297 720 грн застави.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Слідством встановлено, що між закарпатцем і його сусідом трапився конфлікт через встановлення паркану. Після бійки та приїзду правоохоронців чоловіки розійшлися по своїх оселях, однак вже згодом підозрюваний з’явився до помешкання сусіда з рушницею. Розбив нею вікно і проник до приміщення та почав стріляти. Простріливши отвір у дверях ванної кімнати, де саме переховувався потерпілий, нападник здійснив ще один постріл в його бік. На місце події оперативно прибули правоохоронці, а чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували до міської лікарні.

Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури  

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост