Не вміють увімкнути: тікток-воїни Кадирова, які вкрали комбайни в Мелітополі і відправили до Чечні, розбиратимуть їх на запчастини

Власники викраденої окупантами в Мелітополі Запорізької області сільськогосподарської техніки дистанційно заблокували її роботу.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Через це окупантам залишається її лише розібрати на запчастини.

Про це повідомляє CNN, пише ТСН

У Мелітополі Запорізької області росіяни викрали сільгосптехніку одного з аграрних підприємств на 5 млн доларів і вивезли її на територію Росії. Завдяки встановленим на техніці власниками маячкам, викрадене вдалося запеленгувати на території Чечні. Але використати вкрадене окупанти не в змозі, бо власники техніки заблокували її дистанційно.

 “Коли окупанти пригнали вкрадені комбайни до Чечні, вони зрозуміли, що не можуть їх навіть увімкнути, бо комбайни заблоковані дистанційно”, – сказало виданню джерело.

Обладнання зараз нудиться на фермі під Грозним. За словами джерела, зараз окупанти шукають в Росії фахівців, які зможуть розблокувати програми, якщо ж нічого не вийде, техніку просто розберуть на запчастини.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост