Рак і хвороба Паркінсона: з’явилася інформація, що путін готується до хірургічної операції і вже призначив наступника

путін збирається перенести операцію з приводу раку і передасть владу своєму жорсткому главі шпигунів, повідомляє інсайдер кремля.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

На тлі повідомлень про те, що він бореться як з раком черевної порожнини, так і з хворобою Паркінсона, викликали численні припущення щодо здоров’я російського тирана .

Про це пише британський таблоїд The Sun.

Але тепер з’явилася інформація, що путін незабаром може зникнути, піддавшись під ніж, а влада передана Миколі Патрушеву.

70-річний Тіньовий Патрушев вважається ключовим розробником стратегії війни в Україні та людиною, яка переконала путіна, що Київ наповнений неонацистами. 

Про це повідомляє російське ЗМІ General SVR, яке вперше порушило питання здоров’я путіна близько 18 місяців тому.

Вони цитують анонімного колишнього високопоставленого військового Кремля, який сказав: «путін обговорював, що він буде проходити медичні процедури».

На відео, на якому джерело, чий голос, схоже, був замаскований, показує, що «лікарі наполягають, що йому потрібна операція, але дата ще не визначена».

«Йому буде операція, і поки він недієздатний», – каже він, додаючи, що «думає, що це буде на короткий час».

Джерело зазначило, що вибір розвідника Патрушева, який стався після двогодинної «душевної бесіди» з путіним, був «найгіршим варіантом».

Далі він припустив, що проблеми зі здоров’ям путіна можуть погіршитися.

«А якщо раптом у путіна виявляться особливо серйозні проблеми зі здоров’ям?», – сказав він.

«Ми добре знаємо, що у нього рак і хвороба Паркінсона, як ми неодноразово говорили.

«На деякий час це можна було стримувати, але зараз перебіг хвороби прогресує».

Коли саме путін потрапить до лікарні, невідомо, але навряд чи до 9 травня, коли він буде головувати на грандіозному святкуванні дня перемоги.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост