росTV погрожує Великобританії ядерним знищенням ракетами Satanа-2

російське державне телебачення погрожує знищити Британію під шквал радіоактивних припливних хвиль у новому дивовижному пропагандистському відео.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Попередження прозвучало, коли кремль підняв перспективу руйнівних військових ударів по Британії через їхню угоду про постачання зброї Україні, пише британське видання The Sun

Росія погрожує ще більшими руйнівними ядерними ударами по Британії
Росія погрожує ще більшими руйнівними ядерними ударами по Британії
Пропутінський телеведучий Дмитро Кисельов попередив про радіоактивну приливну хвилю
Пропутінський телеведучий Дмитро Кисельов попередив про радіоактивну приливну хвилю
Нова руйнівна російська міжконтинентальна балістична ракета «Сармат»
Нова руйнівна російська міжконтинентальна балістична ракета «Сармат»

Пропутінські телезнавці раніше погрожували використанням ракети РС-28 «Сармат», радісно висловлюючись про її можливості стерти Англію з карти.

А тепер, розносячи подальші плани тотальної війни, нахабний ведучий Дмитро Кисельов оголосив про другий варіант росії «занурити Британію в морські глибини за допомогою свого «підводного роботизованого дрона «Посейдон».

Він попередив, що ракета підніме гігантську хвилю, цунамі, на висоту до 500 метрів.

Пізніше він додав, що бурхлива вода, що сягає майже половини Скафелл-Пайк в англійському озерному краї, буде містити «високі дози радіації», що перетворить те, що залишилося від Британії, на «радіоактивну пустелю».

Він запитав: «А що буде після слів Бориса Джонсона про «удар у відповідь по росії»?»

І додав: «Чому вони погрожують величезній росії ядерною зброєю, якщо вони лише невеликий острів?  Острів настільки малий, що однієї ракети «Сармат» достатньо, щоб потопити його раз і назавжди… Один запуск, Борисе, і Англії більше немає».

Сам путін уже похмуро попереджав про використання ядерної зброї проти Великобританії та її європейських союзників минулого тижня, коли по російському телебаченню транслювали нові руйнівні ядерні карти.

Що ж, міць другої армії світу ми вже бачили! Тому не боїмося залякувань психічно-хворого Кисельова!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост