У Німеччині назвали абсурдом слова Лаврова, який порівняв Зеленського з Гітлером

Коментарі міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, у яких він припустив, що Адольф Гітлер має єврейське походження, є “абсурдною” пропагандою.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це заявив офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Хебестрейт, пише “Європейська правда” з посиланням на Spiegel.

У неділю ввечері в ефірі італійського телеканалу Rete 4 Лавров повторив російське виправдання війни тим, що в Україні діють нацисти.

“Яка може бути нацифікація, якщо він (президент України Володимир Зеленський) єврей? Я можу помилятися, але Адольф Гітлер теж мав єврейську кров. Це взагалі нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти зазвичай євреї”, – сказав Лавров.

Хебестрейт назвав заяву Лаврова “абсурдною”. “Я думаю, що російська пропаганда, яку веде міністр закордонних справ Лавров у цьому випадку, не потребує додаткових коментарів”, – сказав він.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост