Ракети, що вдарили вночі по Закарпаттю, летіли з Каспійського регіону

Вони були випущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 або Ту-160.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

Про це повідомляє командування повітряних Сил України.

Орієнтовно випущено 18 ракет, які влучили по об’єктах інфраструктури Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської та Закарпатської областей. Також із інших засобів нанесено ракетні удари по Одеській та Донецькій областях.

За попередніми даними за добу 3 травня протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сухопутних військ збито щонайменше 8 крилатих ракет, дані уточнюються. Також є відомості про ураження 7 безпілотників та однієї авіаційної ракети.

Окупанти бережуть свої літаки та вертольоти, тому не входять у контрольований Збройними Силами України повітряний простір.

Натомість авіація Повітряних Сил протягом доби здійснила десятки авіавильотів. Під прикриттям винищувачів групи ударної авіації нанесли близько десяти ракетно-бомбових ударів по скупченню військ противника, складах боєприпасів та живій силі.

Нагадаємо, що вночі, ворожа ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці.

На об’єктах у радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу.

За інформацією Закарпатської ОВА, внаслідок ракетного удару 57 будинків у Воловці залишилися без газопостачання. Пошкоджено розподільчий газопровід.

За попередньою інформацією постраждалих унаслідок ракетного обстрілу у Воловці немає.

До ліквідації наслідків залучені відповідні служби.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: «Інформаційні послуги».

ЗакарпатПост