У бойового пса Патрона з’явився конкурент – перспективний бельгієць Алмаз

Ряди чотирилапих захисників поповнилися ще одним рятувальником. Схоже, сходить нова зірка інтернету – молодий пес-розмінувальник Алмаз, який може скласти конкуренцію вже знаменитому Патрону.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Про це повідомляє Командування Сил підтримки Збройних Сил України

У службового собаки Патрона, який став зіркою мережі для українців та світу, з’явився колега-конкурент – бельгійська вівчарка Алмаз, яка працює в одному з підрозділів Командування Сил підтримки Збройних Сил України.

Військові показали відео з Алмазом – молодим псом, який нещодавно став кваліфікованим розмінувальником.

В одному із підрозділів Командування Сил підтримки Збройних Сил України разом з групами розмінування працює кінологічний розрахунок: кінолог Леонід зі службовим собакою Алмаз,
– написали в повідомленні.

Алмаз тільки почав працювати на благо країни. Та перспективний пес вже за короткий час показав свою ефективність та відданість справі.

У Командуванні зазначили, що Алмаз допомагає саперам та працівникам ДСНС знаходити і розміновувати небезпечні снаряди, які залишили по собі російські окупанти.

Алмаз – молодий, перспективний бельгієць. Він зовсім недавно розпочав кар’єру мінно-розшукового пса. Однак уже за цей короткий термін здобув серед саперів повагу та авторитет. На його рахунку вже не одна протитанкова міна,
– розказали у відомстві.

Такий вірний працівник може сміливо складати конкуренцію песику Патрону – собаці породи джек-рассел, яка разом із надзвичайниками рятує чернігівців від вибухонебезпечних предметів, повідомляє 24tv.ua

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост