В Угорщині відреагували на обстріл російською ракетою Закарпаття

В угорському уряді вважають, що ухвалили правильне рішення, заборонивши транспортування зброї до України через територію своєї держави.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

В уряді Угорщини прокоментували перший від початку повномасштабного вторгнення рф до України ракетний обстріл території Закарпаття, пише ТСН

Як передає у середу, 4 травня, видання Infopost, державний секретар МЗС Угорщини з питань інформації  Томаш Менцер назвав рішення свого уряду про заборону транспортування зброї Україні правильним.

“Ця атака свідчить про те, що ми ухвалили правильне рішення, коли вирішили не відправляти зброю на війну”, — сказав Менцер.

Він вважає, що військові вантажі можуть стати цілями для російської атаки, якщо перетинатимуть угорсько-український кордон.

Представник МЗС також зазначив, що постійно перебуває на зв’язку з посольством Угорщини в Ужгороді.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост