Наші неймовірні бійці вибили російських окупантів з “Азовсталі”

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що станом на 5 травня українські військові відтіснили російських окупантів з території маріупольського заводу “Азовсталь”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

За його словами, наразі уточнюється інформація щодо продовження боїв у районі “Азовсталі”, пише ТСН

Про це радник керівника президентського офісу заявив у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах.РЕКЛАМАPlay Video

“Ми можемо сказати, що вчора зайшли російські війська на територію “Азовсталі”. Вони були вибиті нашими захисниками“, – сказав Арестович.

“Що відбувається наразі – узагальнюємо інформацію, бо її багато, і вона суперечлива. Багато емоцій довкола, а ми не можемо собі дозволити давати неперевірену інформацію”, – додав радник керівника ОП.

Нагадаємо, 4 травня нардеп Давид Арахамія повідомив, що російські війська прорвалися на “Азовсталь”, але зв’язок з українськими захисниками залишається.

“Азовці” того ж дня повідомили, що вони все одно перебувають на “Азовсталі”, попри те, що росіяни вже другий день, як вдерлися на територію підприємства. Там тривають кровопролитні бої.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост