Окупанти викрали з України вже понад 181 тисячу дітей

Про це повідомила пресслужба Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Там зазначили, що кривавий путінський режим примусово евакуює та віддає на усиновлення українських дітей. Зокрема, щоб не дати їм можливості повернутись у рідну країну, у РФ готуються юридично спростити та прискорити процедуру усиновлення. За словами диктатора Володимира Путіна, для оформлення опікунства необов’язково мати навіть російське громадянство.

Така асиміляція українських дітей у російських сім’ях є геноцидом населення України, пише Обозреватель

Дітей насильно депортують до Ростовської, Володимирської, Омської, Челябінської, Саратовської, , Санкт-Петербурзької, Московської областей та на Сахалін.

Слід зазначити, що примусова евакуація дітей є порушенням прав дитини та норм Конвенції ООН про права дитини. Водночас, примусова депортація дітей заборонена Женевською Конвенцією (IV) від 1949 року.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост