Ада Роговцева на Закарпатті розповіла що на День Перемоги України над росією буде кричати: “Слава Україні” і пити шаманське

Іменита радянська і українська 84-річна актриса Ада Роговцева поділилася, що планує повести день перемоги України над РФ у своєму будинку в Києві. Про це вона розповіла на творчому вечорі в місті Мукачево, пише Укрінформ

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

“У день перемоги я стоятиму на своєму київському балконі, а у дворику під ним зберуться усі мої хлопчики: це ті військові зі ЗСУ і тероборони, волонтери, які їдять, ночують, перуть у моїй квартирі і просто заходять перепочити. Вони принесуть багато квітів, ми питимемо шампанське і вигукуватимемо: “Слава Україні!”, – сказала знаменитість.

Актриса, яка почала свою волонтерську діяльність ще в 2014 році, зараз їздить по країні, проводячи творчі вечори, щоб підтримати своїх глядачів.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост