Медведєв похвалив Орбана за “мужність” у боротьбі з антиросійськими санкціями

Заступник глави Радбезу рф, експрезидент росії Дмитрій Медведєв похвалив рішення прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана не підтримувати санкції ЄС проти глави російської православної церкви патріарха кіріла.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі, повідомляє “Європейська правда”.

“Внесений до “Миротворця” прем’єр Угорщини Віктор Орбан зробив мужній для безгласної Європи крок. Він відмовився підтримувати руйнівне для економіки своєї країни ембарго на енергоносії з росії та шалені санкції проти релігійних діячів”, – написав Медведєв.

Орбан сказав, що його уряд виступає проти внесення церковних діячів у список санкцій ЄС, оскільки “це поставить під загрозу релігійну свободу”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост