Нині платиновий ювілей правління королеви Великобританії Єлизавети ІІ. Борис Джонсон намалював її портрет

Як відомо, митця образити може кожен, але ми Бориса Джонсона ображати не будемо.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Сьогодні, 6 травня, прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відвідав дитячу школу у Філд-Енд у Південному Руїсліпі, Лондон, пише ТСН

Там він поспілкувався з юними учнями та зайнявся з ними малюванням.

Малювали школярі із прем’єр-міністром портрет королеви Єлизавети II, до якої зараз прикута загальна увага у зв’язку зі святкуванням платинового ювілею її правління. Вийшло дуже мило і навіть, здається, схоже.

Борис Джонсон / © Associated Press
Борис Джонсон / Associated Press

До святкування 70-річного ювілею правління прем’єр-міністр ставиться з усією серйозністю, він навіть підтримав заклики зробити цей день постійним вихідним днем.

Борис Джонсон / © Associated Press
Борис Джонсон / Associated Press

Також варто зазначити, що як художник Борис Джонсон, як ми бачимо, на голову вищий за Меган Маркл, яка примудрилася намалювати український прапор догори дригом.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост