В Ужгороді розквітло більше 30 тисяч тюльпанів

Така краса у місті вже не перший рік.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Наразі пік цвітіння цих весняних квітів.

Зокрема, на транспортному колі площі Богдана Хмельницького та у внутрішньому колі на площі Георгія Кірпи квітнуть жовтогарячі махрові пізні Yellow Pompenette.

На вулиці Миколи Бобяка та на великій клумбі площі Поштової – Ballade, це лілеоподібний тюльпан, який зазвичай розкривається в темному червонувато-пурпуровому кольорі і дозріває до більш яскравого, дещо флуоресцентного, пурпурового відтінку з чіткими білими краями, які, зрештою, стають рожево-білими.

Ще один новий сорт – Flaming Flag – на меншій клумбі на площі Поштовій, біля знаку «Я люблю Ужгород». Цей сорт лише віднедавна на нашому ринку, квіти – класичної бокаловидної форми, дивовижно білі з невеликими бузковими смугами, штрихами і вкрапленнями по центру пелюсток.

Загалом в Ужгороді цвітіння тюльпанів приходить одразу на заміну сакурам. Восени ж замість них на клумбах цвістимуть хризантеми.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост