Джилл Байден зустрілась з українськими біженцями в Бухаресті

5 травня перша леді США Джилл Байден вирушила до Румунії та Словаччини, де вона зустрінеться з українськими біженцями. Її візит триватиме 4 дні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Перша леді США Джилл Байден у супроводі першої леді Румунії Кармен Йоханніс в суботу вранці відвідала школу в Бухаресті, де поспілкувалася з українськими та румунськими освітянами, а також з українськими матерями та з дітьми. 

Про це пише ТСН із посиланням на CNN.

“Це було так емоційно, чи не так? Я думаю, що українці дійсно знають, що ми разом з ними”, – сказала Байден журналістам після зустрічі.

Перша леді США подякувала уряду Румунії та організації з допомоги за широкий спектр гуманітарних послуг, які вони надають українським біженцям.

Джилл Байден також оприлюднила відео зустрічі з українськими дітьми у Twitter.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост