Джонсон закликав Макрона не вести переговори на умовах росії

Джонсон і Макрон розділили стурбованість щодо наслідків вторгнення рф в Україну.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Прем’єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон у розмові з президентом Франції Еммануелем Макроном закликав не вести переговори на умовах росії. Про це йдеться у повідомленні на сайті британського уряду, інформує  УНІАН.

Зокрема, Джонсон і Макрон єдині у засудженні смертельного безумства путіна і домовились координувати більш тісніше довготермінову безпекову та економічну підтримку для України, а також заходи з ізоляції росії.

“Прем’єр-міністр розповів останню інформацію про свій візит до Києва у минулому місяці і поділився переконанням, що Україна переможе за підтримки необхідного рівня оборонної військової допомоги. Він наполегливо закликав уникати будь-яких переговорів з росіянами на умовах, які б надали правдоподібності фальшивому наративу кремля щодо вторгнення, але наголосив, що це рішення залежить від українського уряду”, – йдеться у повідомленні.

Також Джонсон і Макрон розділили стурбованість щодо наслідків вторгнення в Україну для глобальної енергетики та цін на продовольство. Вони домовились працювати в рамках “Великої сімки”, аби полегшити вплив всередині країн та для економік країн, що розвиваються.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост