Україна та Польща домовились про бездозвільний проїзд вантажівок з паливом

Міністерство інфраструктури України та Міністерство інфраструктури і розвитку Польщі досягли домовленості щодо скасування дозволів для усіх перевізників, які здійснюють міжнародні перевезення палива.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це повідомляється на офіційніший Facebook-сторінці МІУ

“Ракетні удари росії по нафтопереробним заводам та нафтобазам створили критичну ситуацію на ринку палива. Метою команди Міністерства інфраструктури в цих умовах є повна лібералізація міжнародних вантажних перевезень для вирішення цієї проблеми”, – заявив міністр інфраструктури Александр Кубраков.

Він зазначив, що нові правила уже набрали чинності, і їхніми перевагами можуть скористатися як українські, так і польські перевізники. 

“Вдячний польській стороні за конструктивну роботу. Надалі продовжимо нашу роботу над спрощенням вантажних перевезень та створенням максимально простих та зрозумілих правил для перевізників необхідних для України вантажів”, – додав міністр інфраструктури.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост