Як Борис Хоробрий продавав кофту Зеленського у Лондоні за 90 тисяч фунтів стерлінгів

Мова йде про ту саму флісову кофтину, у якій Зеленський зустрічав Бориса Джонсона під час його останнього візиту до Києва.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Самого ж британського прем’єра через дружбу з Україною у ці непрості часи у нього на батьківщині прозвали Борисом Хоробрим.

Ось як усе побачила британська газета «Daily Mail»

Відому флісову кофту Володимира Зеленського продали за 90 тисяч фунтів стерлінгів на лондонському аукціоні, де президент України подякував Великобританії за підтримку на тлі російського вторгнення, що триває.

Джемпер кольору хакі отримав вражаючу суму на заході зі збору коштів Brave Ukraine, який в п’ятницю влаштувало посольство України в Tate Modern в Лондоні. 

Напередодні аукціону та у промові по відеозв’язку Зеленський похвалив Великобританію та її «хороброго» прем’єр-міністра Бориса Джонсона , який нещодавно відвідав його в Києві. 

Пан Джонсон також звернувся до присутніх, закликавши їх взяти участь у благодійних торгах,  припустивши, що кофтина Зеленського, яку він часто носить, звертаючись до своїх людей, може коштувати «50 000 фунтів стерлінгів».

Він сказав: «Незалежно від того, чи робите ви ставку на кофту Володимира – 50 000 фунтів стерлінгів, я хочу набагато вищі ставки, або ви робите ставку на екскурсію Києвом з мером Кличком, я був у турі Києвом з мером Кличком, це прекрасне місто. Варте того, копайте глибоко.

«Знаменита флісова куртка» Володимира Зеленського (на фото) була продана за приголомшливі 90 тисяч фунтів стерлінгів на заході зі збору коштів «Хорора Україна», який відбувся в п’ятницю в посольстві України в Лондоні.Борис Джонсон також звернувся до присутніх (на фото), закликаючи їх взяти участь у благодійних торгах, припускаючи, що фліс може коштувати «50 000 фунтів стерлінгів».

Борис Джонсон також звернувся до присутніх (на фото), закликаючи їх взяти участь у благодійних торгах, припускаючи, що фліс може коштувати «50 000 фунтів стерлінгів.

«Підтримайте Україну сьогодні ввечері, мої друзі, щоб ця велика стародавня європейська столиця Київ більше ніколи не опинилася під загрозою, і щоб Україна знову була цілісною і вільною».

Прем’єр-міністр також наполягав на тому, що президент росії путін «ніколи не зламатиме» дух українського народу”.

«Майже рівно 80 років тому, 1942 року, BBC вперше передала світові ленінградську симфонію Шостаковича», — сказав він.

«Це грав напівголодний оркестр під час блокади Ленінграда, коли його розбивали нацисти, і ця симфонія стала символом опору фашизму, сили людського духу.

«Я не знаю, чи є путін прихильником Шостаковича, чи ні, але чи не є трагічною іронією, що російський лідер, сам з Ленінграда, повинен зараз спустошувати міста в Україні, як щойно описав Володимир».Пан Джонсон сказав, що Велика Британія «продовжить активізувати» зусилля з надання допомоги Україні до тих пір, поки країна хоче та потребує допомоги

Джонсон сказав, що Велика Британія «продовжить активізувати» зусилля з надання допомоги Україні до тих пір, поки країна хоче та потребує допомогиПрем'єр-міністр Борис Джонсон виступає на благодійному зборі коштів «Хорора Україна» у Tate Modern разом із Володимиром Зеленським

Прем’єр-міністр Борис Джонсон виступає на благодійному зборі коштів «Хорора Україна» у Tate Modern разом із Володимиром Зеленським

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост