Без літака “судного дня”: на росії через “погану погоду” скасували паради авіації

Інсайдери InformNapalm повідомляють, що насправді літак “судного дня” міг не злетіти через несправність.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

9 травня на росії осії проходять паради “побєдобєсія”. Однак у багатьох містах скасували авіапаради, над Москвою так і не пролетів літак “судного дня”, яким путін нібито міг натякнути світу на ядерну війну.

Пропагандистські ЗМІ рф повідомляють, що паради авіації в москві та інших містах скасували нібито через “погану погоду”, пише УНІАН

Однак відомо, що в столиці країни-агресора так званої “поганої погоди” не спостерігалося. У москві було похмуро, але ні ураганів, ні шквального вітру там не було.

Паради авіації також скасували в Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Новосибірську, Самарі та Мурманську. Ні в одному з цих міст, судячи з сайтів з прогнозами погоди, не було навіть дощу. 

На параді в москві міг з’явитися літак “судного дня” -Іл-80, який може перевозити вище керівництво росії в разі ядерної війни. ЗМІ припускали, що їм путін загрожуватиме миру. Однак “судного дня” на параді не було. 

За інформацією інсайдера InformNapalm з москви, парад авіації скасували через те, що той самий літак “судного дня” просто не зміг злетіти.

“Один з інсайдерів InformNapalm в москві повідомляє, що нібито реальною причиною скасування повітряної частини параду стала діагностована несправність літака судного дня”, – повідомляється в Telegram-каналі волонтерського проекту.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост