“Велика Британія буде стояти пліч-о-пліч з Україною стільки, скільки потрібно” – Джонсон

Борис Джонсон вчергове підтвердив, що Велика Британія допоможе Україні у відбудові та захисті від агресії у майбутньому.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон запевнив у непохитній підтримці України та українського народу, які прагнуть вільно жити в мирі на власній землі, що є правом кожної країни, пише ТСН  

Про це він сказав у своєму відеозверненні, оприлюдненому у Twitter.

“На 75-й день від початку нападу українці борються з безстрашною силою та відвагою, відбивши російський напад на Київ, зірвавши план вторгнення Путіна та показавши світу, що жодна сила не може подолати народ, який вирішив бути вільним. Я ніколи не був так впевнений, що Україна переможе. Україна буде вільна, і суверенна Україна воскресне знову”, – сказав Джонсон.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост