Посол запевнив, що Угорщина не має територіальних претензій щодо Закарпаття

Угорщина не має територіальних претензій щодо Закарпаття і повністю підтримуює територіальну цілісність і суверенітет України.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Угорщина не має жодних територіальних претензій щодо Закарпаття.  Росія є країною-агресоркою, військовим агресором. І в Угорщині повністю підтримують територіальну цілісність і суверенітет України.

Про це заявив надзвичайний і повноважний посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто в інтерв’ю телеканалу “Еспресо”, пише ТСН

“У нас немає жодних територіальних претензій, якщо йдеться про Закарпаття”, – повідомив посол.

Він також наголосив, що Росія є країною-агресоркою, військовим агресором. І в Угорщині повністю підтримують територіальну цілісність і суверенітет України.

“Ми повністю засуджуємо всі порушення прав людини щодо громадян України. Ми закликаємо міжнародну спільноту, а також українську сторону провести розслідування цих порушень. Ми виступаємо за мир”, – заявив Ійдярто.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост