росія не дає згоди на жодний із запропонованих Україною варіантів порятунку українських військових, які перебувають на “Азовсталі”

Зеленський заявив, що росія не дає згоди на жодний із запропонованих Україною варіантів порятунку українських військових, які перебувають на “Азовсталі”:

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

“У Маріуполі досі залишаються його захисники. Вони продовжують опір на території заводу “Азовсталь”. Ми застосовуємо всі можливі дипломатичні інструменти, щоб організувати порятунок для них. Але росія поки що не дає згоди ні на який із багатьох запропонованих варіантів”:

Він розповів, що Україна запитувала партнерів і потрібну зброю, щоб деблокувати Маріуполь та врятувати всіх людей – і військових, і цивільних.

“Але саме тієї зброї і саме в такому обсязі, як потрібно для деблокади Маріуполя, у нас поки що немає”, – наголосив він, виступаючи з відеозв’язку перед парламентом Мальти.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост